Η Τριλογία, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων του 2ου Λυκείου Βούλας, υποστηρίζει την λειτουργία τριών θεατρικών ομάδων της πόλης μας.

Θεατρική ομάδα “CONFUSIONS”

Η Θεατρική ομάδα “CONFUSIONS”, φιλοξενείται πλέον στον χώρο του 2ου Γυμνασίου Βούλας, μετά από αίτημα της Τριλογίας στην δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή του Δήμου. Πρόκειται για μία ομάδα με πολύ έντονη δράση τα τελευταία χρόνια, που έχει παρουσιάσει εξαιρετικές παραστάσεις. Αποτελείται από ενήλικες, που ως επί το πλείστον είναι γονείς των σχολείων της Βούλας. Δάσκαλος και σκηνοθέτης ο ηθοποιός Δημήτρης Αγοράς.

Ομάδα ΜΑΘΗΤΩΝ & ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ του 2ου Λυκείου Βούλας

Η ομάδα ΜΑΘΗΤΩΝ & ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ του 2ου Λυκείου Βούλας προετοιμάζεται πυρετωδώς για την παράσταση του έργου της Αγκάθα Κρίστι "Οι 10 μικροί νέγροι" που αναμένεται να ανέβει τον Μάρτιο του 2019, σε σκηνοθεσία Αντιγόνης Μακρή και Δημήτρη Αγορά.  Αποτελείται από έξι απόφοιτους και τέσσερις μαθητές του 2ου Λυκείου και αναμένεται να εντυπωσιάσει με το πολύ έξυπνο και μυστηριώδες σενάριο, τις συνεχείς ανατροπές και τα υπέροχα κοστούμια.

Ομάδα ΜΑΘΗΤΩΝ του 2ου Λυκείου & 2ου Γυμνασίου Βούλας

Η ομάδα ΜΑΘΗΤΩΝ του 2ου Λυκείου & 2ου Γυμνασίου Βούλας ξεκίνησε τώρα τις πρόβες της με μεγάλη συμμετοχή. Τα παιδιά ακούνε με πολύ προσοχή και απολαμβάνουν την διδασκαλία του Δημήτρη Αγορά, ενώ η Αντιγόνη Μακρή και η Σόνια Αγγάτσι συμπληρώνουν την ομάδα των σκηνοθετών. Η παράσταση που θα ανεβάσουν τα παιδιά, θα παιχτεί μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς και αναμένεται να έχει την ίδια επιτυχία με την περσινή τους προσπάθεια, τον "Ηλία του 16ου"