Δώστε Αγάπη στα Παιδιά

ζωη παπαδοπουλου
Φιλιώ Σέρβου
Velissarios2

Ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, δείχνει την ευαισθησία του σε ό,τι αφορά τα παιδιά και τιμάει την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, με διοργάνωση συναυλίας αφιερωμένη σε αυτά.

Σε συνεργασία με το Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, στις 21 Δεκεμβρίου 2019, στο Πολιτιστικό Κέντρο “Ιωνία”, ο ΟΑΠΠΑ μας προσκαλεί να ακούσουμε γνωστά τραγούδια, μεγάλων δημιουργών, που αναφέρονται στα παιδιά.

Η Ορχήστρα Νέων Δίου επισκέπτεται ξανά την πόλη μας και συνοδεύει τους Μπάμπη Βελισσάριο, Ζωή Παπαδοπούλου και Φιλιώ Σέρβου σε 30 τραγούδια που θα μας ενθουσιάσουν.   Την ορχήστρα διευθύνει ο Νίκος Πατρής.

Τους ερμηνευτές θα συνοδεύσει η χορωδία του 2ου Δημοτικού Βούλας με την καθηγήτρια μουσικής κυρία Πέρσα Σιαφλά.  Κείμενα θα απαγγείλει η ηθοποιός Ιωάννα Σούκου, ενώ για μία ακόμα φορά, θα μας κάνει την τιμή να παρουσιάσει την εκδήλωση ο κορυφαίος Αλέξης Κωστάλας.

Όμως, μία εκδήλωση για τα παιδιά, δεν μπορεί να μην έχει και μία κοινωνική δραστηριότητα.  έτσι λοιπόν, στο “Ιωνία” θα στηθεί κουμπαράς του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης, όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να συνεισφέρουν για τα παιδιά του χωριού.

Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε την μεγάλη συμβολή του Συλλόγου Γονέων 2ου Λυκείου Βούλας, ο οποίος εξασφάλισε την δράση για το SOS, έκανε την επαφή με την χορωδία του 2ου Γυμνασίου και κατόρθωσε, με δικές του ενέργειες, να εξασφαλίσει την φιλοξενία της ορχήστρας σε μεγάλο ξενοδοχείο της Γλυφάδας.

Τέλος, ο Σύλλογός μας δημιούργησε το trailer της εκδήλωσης, το οποίο βλέπετε παρακάτω και θα φροντίσει για το έντυπο πρόγραμμά της.

Υλικό από τη Δράση