“Οι Δέκα Μικροί Νέγροι”

Την Άνοιξη του 2019, η Τριλογία έλαβε ενεργά μέρος στην καλύτερη, κατά τα λεγόμενα, ερασιτεχνική παράσταση που έχει ανέβει στον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Οι μαθητές και οι απόφοιτοι του 2ου Λυκείου, καθοδηγούμενοι από τον Δημέτρη Αγορά και την Αντιγόνη Μακρή, μάγεψαν το κοινό που κατέκλισε το Πολιτιστικό Κέντρο “Ιωνία” και το Δημοτικό Θέατρο Βάρης.  ήταν τόσο μεγάλη η κοσμοσυρροή που πολλά άτομα κάθισαν στο πάτωμα, ενώ αυτοί που δεν κατάφεραν να μπουν στις αίθουσες ήταν περισσότεροι από αυτούς που μπήκαν!!

Τα καταπληκτικά σκηνικά, τα υπέροχα κουστούμια, οι ηχητικές λεπτομέρειες, καθήλωσαν τον κόσμο, ο οποίος αντάμειψε τους συντελεστές με ένα τεράστιο χειροκρότημα.

Η Τριλογία ανέλαβε την παραγωγή του οπτικοακουστικού υλικού.  Η αφίσα της παράστασης είχε χιλιάδες προβολές και σχόλια στο διαδύκτιο, ενώ όλοι οι θεατές βρήκαν στις θέσεις του φυλλάδιο με τους συντελεστές.

Οι εκπλήξεις όμως ξεκινούσαν πριν από την είσοδο στο θέατρο, καθώς είχε τοποθετηθεί μαρκίζα με του ηθοποιούς, εν΄ψ ένα αυτοκίνητο εποχής ήταν παρκαρισμένο στην είσοδο!!

ΤΑ Trailers

Αυτό όμως που έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση, ήταν τα προωθητικά trailers που ετοίμασε ο Σύλλογός μας. Παραγωγές που έγιναν από τα μέλη μας και δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αντίστοιχα teasers μεγάλων παραστάσεων

ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ

Όλα τα παιδιά, μαθητές και απόφοιτοι του 2ου Λυκείου Βούλας, 'εδωσαν τον καλύτερο του εαυτό. 100% ερασιτέχνες, όμως αυτό δεν τους εμπόδισε να παρουσιάσουν μία υπέροχη παράσταση

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ