Το Λυκόφως των Θεών στο Διαδίκτυο

Η Τριλογία ανέλαβε την παραγωγή του ντοκιμαντέρ των παιδιών του 2ου Λυκείου Βούλας, με θέμα την ανάβασή τους στην κορυφή του Ολύμπου και με τίτλο”Το Λυκόφως των Θεών”.  Μετά την παρουσίασή του στο Φεστιβάλ Ολύμπου, αλλά κει την προβολή του στα παιδιά του 1ου Λυκείου Βούλας, ήρθε η στιγμή να ανέβει στο διαδίκτυο, ώστε να μπορέσει να το δεί όλος ο κόσμος.

Το ντοκιμαντέρ, έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη, 2 Απριλίου και ώρα 22:30 στο Facebook και το You Tube και κατόρθωσε μέσα σε πολύ λίγες μέρες να έχει συνολικά πάνω από 4000 προβολές.  Από την επόμενη κιόλας ημέρα, αρκετές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, είχαν άρθρα, αφιερωμένα στην προσπάθεια των παιδιών, τα οποία συνοδεύονταν από διθυραμβικούς τίτλους.

Η διάρκειά του είναι 22 λεπτά, γεμάτα ένταση, αγωνία και προπαντός έντονα συναισθήματα.  Αρκετοί από τους θεατές μάλιστα έκαναν σχόλια γεμάτα θαυμασμό και συγκίνηση.

Η Τριλογία αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους κινηματογραφιστές που βοήθησαν για να τραβηχτούν οι υπέροχες σκηνές, τον Χρήστο Γιατράκο, τον Φώτη Τζανετάκο λαι τον Αντώνη Βρόικο.  Ευχαριστούμε επίσης τον Νίκο Αράπογλου για το υπέροχο μοντάζ.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΚΥΡΙΟ Αλέξη Κωστάλα, που δέχθηκε αφιλοκερδώς να κάνει την αφήγηση.  Και φυσικά, όλη μας την αγάπη και τον θαυμασμό, στους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τα υπέροχα παιδιά του 2ου Λυκείου Βούλας, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι πλέον φοιτητές.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε φωτογραφίες, από την μεγάλη περιπέτεια των παιδιών, τον Ιούνιο του 2018 στον Όλυμπο, καθώς και ολόκληρο το ντοκιμαντέρ