Δώστε Αγάπη στα Παιδιά

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019, στο Πολιτιστικό Κέντρο “Ιωνία”, ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης οργάνωσε συναυλία αφιερωμένη στο παιδί.  Προσκεκλημένη, για μία ακόμα φορά, η Ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, ακριβώς ένα χρόνο μετά την πρώτη της επίσκεψη στην πόλη μας και την συναυλία για τον Μάνο Ελευθερίου.
O μαέστρος Νίκος Πατρής , παρουσίασε ένα υπέροχο μουσικό σχήμα, αποτελλούμενο από 27 παιδιά, τα οποία απέδωσαν εξαιρετικά όλα τα τραγούδια.
Όμως, αυτή την φορά, στην συναυλία πήραν μέρος και παιδιά της πόλης μας.  Η εξαιρετική χορωδία του 2ου Γυμνασίου Βούλας, υπό την καθοδήγηση της Πέρσας Σιαφλά, μάγεψε το κοινό συνοδεύοντας επάξια τους καταξιωμένους ερμηνευτές Μπάμπη Βελισσάριο, Ζωή Παπαδοπούλου και Φιλιώ Σέρβου.
Η επιλογή της παρουσιάστριας της εκδήλωσης, δεν μπορούσε να είναι καλύτερη από αυτή της Κάρμεν Ρουγγέρη, η οποία μας έχει επί τόσα χρόνια συγκινήσει με την ενασχόλησή της με το παιδικό θέατρο.
Τέλος, η ηθοποιός Ιωάννα Σούκου δίαβασε, με την υπέροχη φωνή της, τα κείμενα που είχαν επιμμεληθεί οι υπεύθυνοι του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου.
Ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην συμβολή της Τριλογίας στα πολιτιστικά πράγματα του τόπου.


Η εκδήλωση όμως είχε και κοινωνικά χαρακτήρα, καθώς μαζεύτηκαν χρήματα για το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης.  Ο διευθυντής του χωριού Επαμεινώνδας Λοράνδος αναφέρθηκε, στην σύντομη ομιλία του, στην προσπάθεια που γίνεται στην πολύ σημαντική αυτή δομή του Δήμου.
Ο Σύλλογός μας, συνέβαλλε στην εκδήλωση, κινηματογραφώντας την και ανεβάζουντας τα σχετικά βίντεο στην σελίδα του στο You Tube.  Επίσης, ετοιμάσαμε flyer με φωτογραφίες των καλλιτεχνών και το πρόγραμμα της συναυλίας, όπως και το διαφημιστικό video trailer.

Υλικό από την Δράση

Δείτε φωτογραφίες και video από την εκδήλωση