Συμμετοχή της Τριλογίας στο Φεστιβάλ Σαρωνικού

Ο Σύλλογός μας έλαβε μία άκρως τιμητική πρόταση, ώστε να συμμετάσχει στο 1 ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Θιάσων Ανατολικής Αττικής που γίνεται από τις 26 Μαϊου έως την 1η Ιουνίου,  στο υπέροχο αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου Σαρωνικού.  Με μεγάλη μας χαρά, δεχτήκαμε να παρουσιάσουμε τις “Μικρές Ιστορίες Φόνων”, του Παναγιώτη Μπράτάκου, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αγορά, για πρώτη φορά εκτός των ορίων του Δήμου μας.

Η ανταπόκριση που λάβαμε από τους θεατές ήταν συγκινητική. Τα μέλη του θιάσου μας, αμέσως μετά το τέλος της παράστασης, έγιναν αποδέχτες υπέροχων σχολίων και θαυμασμού.  Ο σκηνοθέτης κύριος Γιώργος Πετρινόλης, όπως και ο κύριος Γιώργος Μιχάλης που έιναι η ψυχή του φεστιβάλ, αναφέρθηκαν με πολύ όμορφα λόγια στην προσπάθειά μας και μας παρέδωσαν αναμνηστική πλακέτα.

Το φεστιβάλ, το οποίο σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να το παρακολουθήσετε, διοργανώνουν η Θεατρική Πορεία «Ανοιχτά Πανιά» του Ν.Π.Δ.Δ «Αριστόδικος» και η Περιφέρεια Αττικής.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Από την πρώτη στιγμή που φθάσαμε στο χώρο του θεάτρου, οι εντυπώσεις μας ήταν πολύ θετικές.  Όσο η ώρα προχωρούσε, η μία ευχάριστη έκπληξη διαδέχοταν την άλλη.  Ένας πανέμορφος χώρος, κεράσματα και νερά για την ομάδα και μία ατμόσφαιρα που γενικά μας έδειχνε ότι έχει γίνει πολύ δουλειά από τους υπεύθυνους.

Οι ηχητική εγκατάσταση του θεάτρου εκπληκτική, ο υπεύθυνος φωτισμού δούλεψε πολύ ώρα για να προσαρμόσι τα φώτα στις ανάγκες της παράστασής μας.

Ο τοπικός Σύλλογος “Θεατρική πορεία Ανοιχτά Πανιά”, είχε πραγματικά φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια.  Το βιβλιαράκι με το πρόγραμμα, οι αφίσες, τα banners, οι αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, οι παλκέτες, τα διπλώματα για τους σκηνοθέτες, η καθαριότητα του χώρου, η προσεκτική επιλογή του υπεύθυνου για τον ήχο και τον φωτισμό, η βιντεσκόπηση των παραστάσεων, μας έδειξαν ότι για να παρουσιασθεί αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα, έχει προηγηθεί πολύ τρέξιμο.  Ας μην ξεχνάμε πως όλα τα παραπάνω έχουν ένα σημαντικό κόστος, το οποίο, όπως μας εξήγησαν, κάλυψε η περιφέρεια Αττικής.

Εμείς, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι “συγχαρητήρια” σε αυτούς του ανθρώπους.  Είναι βέβαιο πως οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά!!

Leave a comment